Єврейські бурекаси можуть бути начинені різними інгредієнтами…

Єврейські бурекаси можуть бути начинені різними інгредієнтами…

Єврейські бурекаси можуть бути начинені різними інгредієнтами, такими як картопля, сир, м’ясо або овочі. Це блюдо традиційно готують на святкові події, релігійні свята або просто на щоденне споживання. Бурекаси стали важливою частиною кулінарної спадщини східноєврейських громад, і рецепти можуть відрізнятися в залежності від конкретної єврейської традиції та регіону.

???? Інгредієнти:

▪️ Листкове тісто (можна взяти готове або приготувати самостійно).

▪️ 4 середні картоплі

▪️ 1 велика цибуля

▪️ 2 ст. ложки рослинного масла

▪️ Перець чорний мелений – за смаком

▪️ Сіль – за смаком

???? Спосіб приготування:

▪️ Обсмажте на деякій кількості рослинного масла нарізану цибулю до золотистого кольору.

▪️ Додайте нарізану картошку, сіль і перець. Тушкуйте до того часу, поки картопля не стане м’якою.

▪️ Залиште картошку з цибулею трошки вистоювати і охолодитися.

▪️ Розігрійте духовку до 180 градусів.

▪️ Розкатайте тісто і розріжте його на квадрати.

▪️ На кожному квадраті розташуйте трошки начинки з картоплі з цибулею. Згорніть квадрати у трикутники і викладіть на пекарську папір на деко.

▪️ Змастіть бурекаси яйцем і випікайте в духовці приблизно 20-25 хвилин, доки тісто не стане золотистим.

▪️ Подавайте бурекаси теплими

Смачного!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*