ВІДКРИТТЯ “БЕЙТ МІДРАШ”

ВІДКРИТТЯ “БЕЙТ МІДРАШ”

ВІДКРИТТЯ “БЕЙТ МІДРАШ”
5 листопада відбулося урочисте відкриття шкільної бібліотеки “Бейт Мідраш”. Цю подію ми поєднали з початком буккроссингу в нашій “Міцві”, коли книжки передаються від одного читача до іншого. При цьому кожен може поділитися своїми враженнями від прочитаної книги, аби зацікавити інших до читання. Першими, хто виявив бажання розповісти про свої улюблені книжки, були наші вчителі Петльована Катерина Сергіївна, Дубенська Анастасія Леонідівна та Камінський Йосиф.
Під оплески присутніх Ребецн Ханна Азман урочисто оголосила про відкриття шкільної бібліотеки “Бейт Мідраш”. Після символічного розрізання стрічки, всі, хто вже долучився до акції “Час дарувати книги”, зміг поповнити новенькі полички книжкових будиночків першими цікавими книжками. Директор закладу Андрощук Ірина Анатоліївна запросила учнів, які проявили особливу старанність у навчанні, стати першими читачами бібліотеки та вибрати собі книгу для читання, щоб потім, поділившись своїм враженням про неї, передати її іншим учням.
Ця знаменна для школи подія відбулась завдяки багатьом дорослим і дітям, які щедро поділилися і ще прагнуть поділитися своїми найулюбленішими книжками. Особливу подяку ми висловлюємо батькам наших учнів, які не тільки мріяли про відкриття такої бібліотеки, але й зробили величезний внесок у її створення та оснащення всім необхідним.
Нехай добрі справи стануть доброю традицією у нашій улюбленій “Міцві”!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*