September first!

September first!

ДОВГООЧІКУВАНА ЗУСТРІЧ зі школою, однокласниками, вчителями нарешті відбулась! Особливо святкова атмосфера сьогодні була створена для наших першачків, які з хвилюванням прийшли на свій перший урок. Завдяки турботливому і лагідному ставленню до них їх першої вчительки Наталії Георгіївни – хвилювання швидко пройшло, а після отримання святкових подарунків настрій взагалі стрімко пішов на покращення!
Кожен класний керівник ретельно підготувався до зустрічі зі своїми учнями. Перший урок був присвячений особливій темі “Тріумф духу”, бо саме під цим гаслом пройде 2020-2021 навчальний рік. “В чому є сила людини? Чи завжди фізичні вади є перешкодою для досягнення мети? Що потрібно людині для здійснення своєї мрії?” І ще багато питань обговорювали сьогодні учні зі своїми наставниками. Урок був дійсно цікавим, а головне – він дав поштовх замислитись…
Зважаючи на особливий режим функціонування навчального закладу, не забули ми і про обов’язкові інструктажі з безпеки життєдіяльності, і про суворе дотримання всіх необхідних у зв’язку з цим вимог: масковий режим, дезінфекція рук, температурний скринінг, провітрювання приміщень, уроки на свіжому повітрі та інше.
І повний навчальний день навіть з нагоди 1 Вересня ніхто не відміняв!) Отож бо скучили всі за школою!
Вітаємо всіх з початком нового навчального року! Бажаємо кожному сили духу, натхнення, Б-жого благословення і міцного здоров’я!
Будьте щасливі та успішні!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*