Ту Бі Шват в Міцві : спекотні тропіки серед морозної зими

Ту Бі Шват в Міцві : спекотні тропіки серед морозної зими

Ту Бі Шват в Міцві : спекотні тропіки серед морозної зими

Новий Рік Дерев учні нашої школи зустрічають, досліджуючи тропічні рослини та плоди Ізраїля. Гостинна команда етнографічного комплексу “Українське село” зустріла та провела нас теплицями з екзотичними рослинами.

Наших дослідників вразила історія “Українського села”, що знаходилося під окупацією, стало прихистком та укриттям для багатьох людей, але завдяки мужності ЗСУ та героїзму співробітників етнографічного комплексу, вистояло, та нині залюбки зустрічає гостей.

Зараз “Українське село” є хабом для волонтерів, щодня жителі ближніх сел та небайдужі люди громади долучаються до плетіння маскувальних сіток, наші учні теж не стали виключенням!

Після серйозної та важливої справи кошерний обід смакує ще ліпше, навіть в умовах укриття.

Завершили подорож спілкуванням з пухнастими та пернатими мешканцями живого куточка етнографічного комплексу.

Наші юні дослідники та команда “Міцви” отримали незабутні враження від поїздки. Вкотре знайшли підтвердження порівнянню з нашої Тори: “Людина – дерево польове”. Як у кожного дерева є земля, що живить його, так і у людини є ґрунт, який дає йому сили. Цей ґрунт – наші традиції та цінності, це героїчні люди, що живуть поруч, історії, що надихають, згуртованість та готовність прийти на допомогу, віра в перемогу добра над злом.

МІЦВА – МИ НАДИХАЄМО!

Оставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*