Суфганійот- традиційні пончики, які готуються на Хануку.

Суфганійот- традиційні пончики, які готуються на Хануку.

Суфганійот- традиційні пончики, які готуються на Хануку.

????Інгредієнти:

▪️70 грам дріжджів,

▪️0,5 склянки теплої води,

▪️3/4 склянки соку,

▪️1 яйце,

▪️1/3 склянки цукру,

▪️дрібка солі,

▪️4 ст.л. соняшникової олії,

▪️4 склянки борошна.

▪️Для смаження: рослинна олія в каструлі з товстим дном.

????Спосіб приготування :

▪️Дріжджі розвести в теплій воді.

▪️Додати будь-який сік, і решту інгредієнтів.

▪️Замісити тісто.

▪️Дати йому 1 годину підійти.

▪️Розкачати товщиною 1-1,5 см і вирізати кружечки.

▪️Дати їм постояти 10 хвилин.

▪️Смажити у великій кількості олії з двох боків.

▪️Викладати на паперовий рушник, щоб увібралася зайва олія.

▪️Готові пончики посипати цукровою пудрою.

????Секретик

– пончики будуть не жирні, якщо ложку міцного алкоголю в тісто вмішати. Він не дає олії під час смаження вбиратися.

-Перед смаженням в олію кинути моркву.

Вона на себе забирає все погане і олія залишається чистою.

Смачного!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*