НАВЧАННЯ ТРИВАЄ ЗА БУДЬ-ЯКИХ УМОВ!

НАВЧАННЯ ТРИВАЄ ЗА БУДЬ-ЯКИХ УМОВ!

Все в світі змінюється та кидає нові виклики. Цьогоріч таким викликом стала пандемія, яка вплинула на наше життя, внесла скрізь свої корективи, зокрема в освітній галузі.
Піврічний карантин минулого навчального року став справжнім випробуванням і для вчителів, і для учнів. За підсумками роботи в умовах онлайн ми чітко зрозуміли, що далеко не всі діти готові сприймати матеріал, навчаючись дистанційно. Особливо це стосується учнів початкової школи, які швидко втомлюються і втрачають інтерес до навчання. Наш освітній заклад постійно шукає ефективні шляхи організації навчально-виховного процесу в існуючих умовах. Ми намагаємось не зловживати, зайвий раз перестраховуючись, виключно дистанційною формою навчання. Але разом з тим, ми і не виключаємо її повністю, якщо цього потребуватиме алгоритм дій у випадку підтвердження захворювання на COVID-19 учня або співробітника закладу. Одним із варіантів організації освітнього процесу, який ми активно запроваджуємо цьогоріч, є поєднання дистанційної та очної форми навчання.
Якщо учень залишається вдома з певних причин, він має можливість навчатися разом з однокласниками через інтернет-платформи та бути на зв’язку з вчителем. Більш того, ми готові організувати переведення на дистанційну форму навчання окремих учнів або класів, за узгодженням із батьками, якщо вони вважають це більш доцільним в умовах пандемії.
Не існує проблем, які неможливо вирішити, якщо ми цього дійсно прагнемо! Тож навчання триває за будь-яких умов!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*